Nove olakšice za registraciju turističkog smještaja u Budvi

Autor: Poslovni dnevnik , 02. travanj 2024. u 07:00
Foto: SHUTTERSTOCK

Zaposleni službenici, osim za izdavanje obrazaca i zahtjeva, bit će na raspolaganju izdavateljima ukoliko im bude trebala pomoć u ispunjavanju obrazaca.

Općina Budva i Turistička organizacija Budva provode akciju prijave smještaja u nekoliko koraka, koja između ostalog predviđa dodatne pogodnosti i smanjen iznos taksi s 11 na 8 eura.

“Zaposleni službenici, osim za izdavanje obrazaca i zahtjeva, bit će na raspolaganju izdavateljima ukoliko im bude trebala pomoć u ispunjavanju obrazaca. Obrasci zahtjeva za obavljanje ugostiteljske djelatnosti u domaćinstvu, odnosno zahtjeva za kategorizaciju ugostiteljskih objekata mogu se preuzeti u svim turističko-informativnim uredima TOB-a”, navodi se.

Uz prijavu, odnosno zahtjev potrebno je priložiti dokument o nekretnini preuzet sa službene internet stranice Uprave za katastar i državnu imovinu Crne Gore – Područna jedinica Budva, kao i rješenje o korištenju stambenog objekta, odnosno uporabnu dozvolu ili rješenje o gradnji stambene zgrade, odnosno građevinsku dozvolu ili zahtjev za legalizaciju bespravnog objekta. 

Komentirajte prvi

New Report

Close