Air Montenegro će u sezoni letjeti na 17 destinacija

Autor: Poslovni dnevnik , 02. travanj 2024. u 07:00
Foto: SHUTTERSTOCK

Iz zračne luke Tivat će letjeti za Baku, Beograd, Brno, Istanbul, Izmir, Ljubljanu i Prag.

Air Montenegro će u nadolazećoj ljetnoj sezoni redovito letjeti prema 17 odredišta, priopćeno je iz te kompanije povodom službenog početka IATA ljetne sezone 2024. godine.

Air Montenegro je podsjetio da je ta kompanija članica IATA-e od kolovoza 2023.

“Pa, u skladu s međunarodnim komunikacijskim standardima, koristimo priliku da naše cijenjene putnike obavijestimo o nadolazećim planovima letova našeg zračnog prijevoznika”, dodaje se u priopćenju.

Navodi se da je Air Montenegro, uvažavajući povećanu potražnju na tržištu, u narednom periodu značajno proširio mrežu destinacija, uvodeći četiri nove.

“U odnosu na prošlu turističku sezonu, naši zrakoplovi će letjeti i za Baku, Izmir, München i Ostravu. Stoga ćemo obavljati redoviti promet iz Podgorice i Tivta prema 17 destinacija”, poručili su iz Air Montenegro.

Kako su naveli, iz zračne luke Tivat će letjeti za Baku, Beograd, Brno, Istanbul, Izmir, Ljubljanu i Prag.

“Dok će se redovni promet iz Podgorice odvijati prema sljedećim destinacijama: Beograd, Bratislava, Cirih, Kopenhagen, Frankfurt, Istanbul, Ljubljana, Lion, Minhen, Nant, Ostrava, Pariz i Rim”, navodi se. Navodi se da su detalji o letovima za navedene destinacije i uvjeti putovanja dostupni na web stranici kompanije www.airmontenegro.com.

Iz Air Montenegra kazali su da će, osim redovnih letova, ponudu nacionalnog avioprijevoznika upotpuniti i čarter letovi.

Kako su naveli, letjet će na više destinacija u Njemačkoj, Francuskoj, baltičkim zemljama, Poljskoj, Izraelu i Armeniji.

“Vjerujemo da će navedena ponuda predstavljati značajan poticaj daljnjem turističkom razvoju naše zemlje, te da će godinu obilježiti ne samo popunjenost kapaciteta tijekom ljeta, već i u periodu prije i poslije sezone”, stoji u najavi. 

Komentirajte prvi

New Report

Close