Veliko zanimanje albanskih turista za ljetovanje u Crnoj Gori

Autor: Poslovni dnevnik , 13. svibanj 2022. u 08:00
Ulcinjska plaža jedan od aduta crnogorskog turizma/SHUTTERSTOCK

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) nastavlja regionalnu roadshow kampanju.

Nakon promocija na Kosovu, u Sjevernoj Makedoniji i Bosni i Hercegovini, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) nastavlja regionalnu roadshow kampanju, organizacijom promotivnog događaja u Albaniji na Skenderbegovu trgu u Tirani.

Promocija je privukla veliku pažnju građana Tirane koji su se na štandovima Nacionalne i lokalnih turističkih organizacija Ulcinja, Bara, Budve, Tivta, Kotora, Podgorice i Cetinja mogli upoznati s turističkom ponudom pojedine destinacije i uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi kroz degustaciju tradicionalnih specijaliteta crnogorske kuhinje i vina kompanije 13. jul plantaže.

Posebno oduševljenje prisutnih izazvao je i zabavni program na kojem su članovi KUD-a Crna Gora predstavili tradicionalne crnogorske plesove. Promociji nazočili su predstavnici crnogorskog veleposlanstva u Tirani i gradonačelnik Tirane Erion Veliaj.

“Danas smo privilegirani da imamo odličan tim iz Crne Gore, koji je ispunio naš trg u centru s puno radosti, plesa i muzike. Pokazali su što je najbolje od Crne Gore, a to su ljudi, kultura, hrana, tradicija i predivna mjesta u Crnoj Gori.

Danas je bilo je nemoguće raditi u centru Tirane jer se jer je predivna muzika odzvanjala centrom grada, što je opravdano povezivanjem i prilikom da se podsjetimo prijateljstva i predivnih komšija koje imamo u Crnoj Gori. Siguran sam da će Crna Gora imati odličnu sezonu, kao i Albanija jer vaš uspjeh je i naš uspjeh”, izjavio je gradonačelnik Veliaj.

Predstavnici NTO CG pozvali su građane Tirane i cijele Albanije da dođu na odmor u Crnu Goru, gdje će ih dočekati tradicionalno gostoprimstvo i ljubazni domaćini, koji su spremni da ih ugoste i ove godine s još raznovrsnijom i kvalitetnijom ponudom.

Promotivni događaj NTO CG pratili su Nacionalna televizije Albanije, kao i TV RTSH1, RTSH2, FAX NEWS i portali Express i Vizioni i Ri. 

Komentirajte prvi

New Report

Close