Uskoro kreće izgradnja Budva Malla

Autor: Poslovni dnevnik , 13. veljača 2023. u 07:00
V&V Investment Group planira izgradnju trgovačkog centra Budva Mall u naselju Dubovica/Shutterstock

Ukupna neto površina objekta je 12.421,75 m2, a bruto površina 13.462,78 m2. U objektu će biti zaposleno oko 50 radnika.

Kompanija V&V Investment Group planira izgradnju trgovačkog centra Budva Mall u budvanskom naselju Dubovica.

Vidljivo je to iz zahtjeva za suglasnost na izvješće o procjeni utjecaja na okoliš koji je investitor podnio Agenciji za zaštitu okoliša.

Kako stoji u dokumentu koji je izradio Paming – Zaštita i strojarstvo, izgradnja objekta planirana je na UP 1 blok 17, u sklopu DUP-a Dubovica I, Izmjene i dopune.

Ukupna površina parcele je 9.292 m2 i na njoj se nalaze četiri prizemne zgrade koje će biti uklonjene. Ministarstvo ekologije, prostornog uređenja i urbanizma izdalo je investitoru urbanističko-tehničke uvjete.

Budući tržni centar Budva Mall imat će suteren, prizemlje i prvi kat. Ukupna neto površina objekta je 12.421,75 m2, a bruto površina 13.462,78 m2. U objektu će biti zaposleno oko 50 radnika.

U podzemnoj etaži predviđena su parkirna mjesta i servisno-tehničke prostorije te vertikalne komunikacije s nadzemnim etažama. U podzemnoj garaži projektirana su 122 parkirna mjesta, od čega četiri za osobe s invaliditetom.

Osim garaže, predviđeno je i 106 parkirnih mjesta na parceli s jugoistočne strane, između trgovačkog centra i glavne prometnice. Ukupan broj parking mjesta je 228. Krov je predviđen kao ravan neprohodan, i na njemu će biti jednostavno postavljanje fotonaponskih panela.

Komentirajte prvi

New Report

Close