U suradnji s IRF-om HTP Primorje u hotele investirao 16 milijuna eura

Autor: Poslovni dnevnik , 21. rujan 2022. u 07:00
Obnovljeni su hoteli Palma i Palmon Bay/Shutterstock

Pomoć pri kreiranja luksuznog enterijera i osuvremenjivanja autentičnog ambijenta tivatskog hotela Palma, čelnici kompanije zatražili su od Investiciono-razvojnog fonda (IRF).

Crnogorska hotelsko-turistička kompanija Primorje. u vlasništvu domaćih fizičkih, kao i pravnih osoba iz Europske unije, uspjela je strateškim planiranjem zauzeti prestižnu poziciju u turističkoj industriji i odgovornim vođenjem tri hotelska centra, opravdati dugogodišnju titulu profesionalizma, piše portal eKapija.

“U sastavu kompanije su hoteli Palma u Tivtu, Planika na Žabljaku i hotel Palmon Bay u Herceg Novom u kojima je u sezoni radi otprilike 250 zaposlenih, koji su uglavnom državljani Crne Gore”, objašnjava Andrijana Vuković, predstavnica HTP Primora, koji iz sezone u sezonu bilježi sjajne rezultate.

Pomoć pri kreiranja luksuznog enterijera i osuvremenjivanja autentičnog ambijenta tivatskog hotela Palma, čelnici kompanije zatražili su od Investiciono-razvojnog fonda (IRF).

“IRF nam je dao kreditnu podršku u renoviranja hotela Palma i Palmon Bay. Ukupna vrijednost investicije za oba hotela je 16 milijuna eura, od čega je IRF pomogao s 20% ulaganja”, otkrila je A. Vuković.

Da Investiciono-razvojni fond ubrzano širi mapu projekata i investicija iz različitih privrednih grana, dokazuje veliki broj pohvala zadovoljnih poduzetnika pa tako i hotelsko-turističke kompanije Primorje čije iskustvo pokazuje da će stručnjaci IRF-a uvijek pružiti profesionalnu i efikasnu potporu u projektima kao što su ovi crnogorskih hotelijera.

Unapređenje turističko-hotelskog, kao i poslovnog ambijenta, za HTP Primorje nije kratkoročan pothvat. Zato, s velikim ponosom, najavljuju nove investicije.

“Naši su planovi razvoj i renoviranju hotela Planika na Žabljaku, kao i ostvarenje potencijala koji taj hotel posjeduje, a sukladno dinamici skijaške infrastrukture na Žabljaku koju diktira država”, zaključuje Andrijana Vuković.

Komentirajte prvi

New Report

Close