U Luštica Bay uloženo više od 380 milijuna eura, Visterija novi kvart u kompleksu

Autor: Poslovni dnevnik , 20. ožujak 2023. u 07:00
Kvartom Visterija razvoj Marina naselja ulazi u završnu fazu/PD

Luštica Development proglašena je za najbolju crnogorsku turističku kompaniju u 2022. godini, a iz niza priznanja izdvaja se i ono za razvoj naselja mješovite namjene.

Novi grad na obali i integrirana turistička destinacija, Luštica Bay, razvija se očekivanom dinamikom, a najaktualnijim proizvodom na tržištu, kvartom Visterija, razvoj Marina naselja ulazi u završnu fazu.

Nekretnine, od garsonjera do trosobnih stanova i penthousea površine u rasponu od 44 do 148 metra kvadratnih, dizajnirane su za komfornu svakodnevicu i rad, uz puno prirodne svjetlosti.

Pogled na Jadran
Stvaranje kvalitetno mediteranske “pozornice za život” bila je glavna motivacija arhitekata i dizajnera enterijera, te je jednostavnosti i kvalitetu života dana puna prednost kroz čiste linije uz visoku kvalitetu opreme.

“Izbor nekretnine u Visterija rezidencijama kvalitetna je investicijska odluka iz više razloga. Međutim, ono što su dva glavna “potpisa” ove rezidencijalne kolekcije su pogled na Jadran iz svakog stana i izuzetan program otplate. Tako kako je koncipiran omogućava stjecanje prihoda kroz program izdavanja, čak dvije godine do isteka roka za isplatu konačnog iznosa”, naglasili su iz menadžmenta Luštice Bay.

Rezidencije Visterija dostupne su po izuzetnim uvjetima: produženi, beskamatni plan otplate završava se dvije godine nakon primopredaje stana (tijekom 2025. godine).

Početna cijena iznosi 350.000 eura, a minimalno učešće je 25% ukupnog iznosa pri potpisivanju ugovora o kupovini stana.

“Nesporan rast vrijednosti nekretnina u okviru ovog grada polazna je osnova za investiranje u nekretninu u Luštici Bay. Niz benefita nastavlja se programom održavanja i izdavanja nekretnine”, dodali su iz kompanije.

Izgradnjom kvarta Visterija ulazi se u finalnu fazu izgradnje Marina naselja kao prve stambene cjeline u Luštici Bay. Uz paralelan razvoj naselja Central, te otvaranja Central pjace ovog ljeta, Luštica Bay simbol je dinamičnog razvoja zajednice.

Do danas je u projekat održive destinacije i zajednice kojoj se pripada na tivatskom dijelu poluotoka Luštica uloženo više od 380 milijuna eura u izgradnju Marina naselja, sa 450 već izgrađenih rezidencija za porodice iz više od 40 zemalja svijeta, te prvog hotela – The Chedi Luštica Bay i marine sa 115 vezova.

Očuvanje identiteta
Luštica Bay projekt je integriran s lokalnom zajednicom i kroz različite segmente valorizira naslijeđe, kulturološki i arhitektonski identitet Boke Kotorske i Crne Gore.

Turistička organizacija Tivat proglasila je Lušticu Development za najbolju turističku kompaniju u 2022. godini. U nizu globalnih priznanja ističe se ono za razvoj naselja mješovite namjene (International Property Awards) čime je Luštica Bay među najboljim integriranim destinacijama u Europi.

Komentirajte prvi

New Report

Close