U Budvanskoj rivijeri očekuju bolju sezonu od prethodne

Autor: Poslovni.hr , 31. ožujak 2023. u 07:12
Foto: unsplash

Kažu da su se nakon globalne dvogodišnje stagnacije na turističkom tržištu otvorile nove mogućnosti i prostor za projekciju još boljih rezultata u sezoni 2023.

Hotelska grupa Budvanska rivijera zaokružila je proteklu turističku godinu poslovnim rezultatom koji je za 20 posto premašio pokazatelje sezone 2021. sa preko 300.000 noćenja. Kažu da su se nakon globalne dvogodišnje stagnacije na turističkom tržištu otvorile nove mogućnosti i prostor za projekciju još boljih rezultata u sezoni 2023.

“Projicirani podaci su optimistični uz očekivanje dobrih rezultata u sezoni, od čega se svakako očekuje povećanje turističkog prometa u odnosu na 2022. godinu”, stoji u priopćenju tvrtke. Napominju da su u prvom kvartalu ove godine otvoreni hoteli Palas i Palas lux u Petrovcu, a krajem ožujka hotel Aleksandar u Budvi.

“Mjesec ožujak je u znaku MICE aranžmana, odnosno Europskog prvenstva u šahu (za žene), a prethodno su održani Seminari Instituta za ekonomiju i pravo (iz Srbije) i Međunarodni seminar Instituta za javno zdravstvo. Očekuje se da će se ovih dana intenzivirati prodaja aranžmana, posebice s tržišta s kojih kreću avio linije”, zaključuje se.

Komentirajte prvi

New Report

Close