Tivat i Bijelo Polje pokriveni 5G mrežom kompanije One

Autor: Poslovni dnevnik , 16. rujan 2022. u 07:00
Porto Montenegru, nautičko naselje s marinom, smješteno u Tivtu, koristit će najnoviju telekomunikacijsku tehnologiju/M. Lukunić/PIXSELL

5G predstavlja veliki poticaj za hotelijersku industriju.

Kompanija One puštanjem u komercijalnu uporabu 5G mreže za sve korisnike koji žive ili su u posjeti Tivtu i Bijelom Polju nastavila je, nakon Podgorice, novom mrežom pokrivati i ostale gradove u Crnoj Gori.

“5G je dostupan svim One korisnicima u ta tri grada, bez obzira na to koji paket koriste, pod uvjetom da imaju odgovarajući uređaj i nalaze se u području pokrivenim signalom”, priopćeno je iz kompanije, prenosi agencija Mina.

O novoj eri u koju ulaze telekomunikacije, ali i industrija hotelijerstva, razgovarali su Branko Mitrović, izvršni direktor kompanije One, i Predrag Leković, direktor za odnose s vladom u kompaniji Adriatic Marinas – Porto Montenegro.

Predrag Leković je istaknuo da su se tijekom dugogodišnje suradnje uvjerili u to da je kompanija One pouzdan partner s kojim Porto Montenegro, smješten u Tivtu, dijeli viziju budućnosti.

“Raduje nas što se Porto Montenegro, kao destinacija svjetskog ranga, odsad može pohvaliti i mogućnošću da svi stanovnici i gosti uživaju u najprestižnijim tehnologijama. 5G će nam omogućiti personaliziranje usluga”, rekao je Leković.

Zbog toga je, kako je naveo, 5G veliki poticaj za hotelijersku industriju.

Leković je dodao da će korist od 5G mreže imati i kompanije koje svoja predstavništva imaju u Porto Montenegru, nautičkom naselju s velikom marinom – u Arsenal Biznis Klubu, Ozana Biznis Klubu i Centru za inovacije.

“Crna Gora je turistička destinacija, i mi kao telekomunikacijska kompanija moramo voditi računa da svaki korisnik, ali i svaki turist, ima besprijekorno korisničko iskustvo.

Upravo 5G ima potencijal da pokrene digitalnu transformaciju u hotelskoj industriji pružajući temeljnu platformu za povezivanje bežičnih uređaja, aplikacija i ljudi. Ono što je najvažnije, ima potencijal da transformira iskustvo gostiju”, rekao je Branko Mitrović.

Komentirajte prvi

New Report

Close