Tijekom sezone u Kotor je uplovilo preko 500 kruzera

Autor: Poslovni dnevnik , 23. studeni 2023. u 06:22
Foto: Pixabay

U kapitalnom proračunu za iduću godinu planirana cesta kroz Gornji Grbalj, kao i da se gradi cjevovod sa svom pratećom opremom prema Donjem Grblju.

U Kotor je tijekom turističke sezone uplovilo više od 500 kruzera, a taj je grad ostvario preko 1,26 milijuna noćenja, rekao je predsjednik kotorske općine Vladimir Jokić. “U svakom pogledu sam zadovoljan ovom godinom.

Organizirali smo više od 200 događaja, što znači da je gotovo svaki dan bio jedan. Pripremamo se i za novogodišnje praznike. Kotor je zaista napravio veliki iskorak što se sezone tiče. Ne govorimo više o sezonalnosti turizma, imamo sezonu svih 12 mjeseci”, rekao je Jokić u emisiji Mreža TVCG.

Kazao je da je u kapitalnom proračunu za iduću godinu planirana cesta kroz Gornji Grbalj, kao i da se gradi cjevovod sa svom pratećom opremom prema Donjem Grblju, prenosi portal RTCG.

“Uvođenjem pametnih uređaja ubrzali smo promet kroz Kotor za preko 30 posto. Rekonstruirali smo sve sportske terene, privodi se kraju rekonstrukcija odjela pedijatrije Kliničkog centra, kao i radovi na glavnom gradskom parku na 12 tisuća četvornih metara”, rekao je Jokić. Dodao je kako idući tjedan počinje izgradnja tržnice na St. Stasi 

Komentirajte prvi

New Report

Close