Starbucks uskoro otvara prve kafiće u Crnoj Gori

Autor: Poslovni dnevnik , 29. kolovoz 2023. u 07:00
Foto: Shutterstock

Starbucks je svoju kafeteriju trebao otvoriti do kraja 2022. godine, u sklopu investicije od pet milijuna eura.

Kada je tadašnji gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković u srpnju prošle godine najavio da će popularni lanac kafića Starbucks otvoriti svoj objekt u Podgorici, to je izazvalo burne reakcije javnosti.

Kako je tada rečeno, Starbucks je svoju kafeteriju trebao otvoriti do kraja 2022. godine, u sklopu investicije od pet milijuna eura. No, od tada do danas javnost je ostala uskraćena za informaciju kada će Podgoričani moći uživati ​​u ispijanju popularne kave, koja je po mnogo čemu posebna.

Tvrtka Zeren Holding, koja dovodi Starbucks u Crnu Goru, surađuje s vlasnicima poznate franšize. Kako ističu, projekt se aktivno nastavlja.

– I mi, kao i vi, želimo da se ovaj projekat što prije realizira u Crnoj Gori. Projekt se aktivno nastavlja. Svi naši napori usmjereni su u tom smjeru. Iako se trenutno ne oglašavamo mnogo, građani Crne Gore treba da znaju da se čini sve da se Starbucks otvori što prije – kazali su iz kompanije Zeren Holding za portal Kolektiv.me. Prema ranijim najavama, otvaranje Starbucksa trebalo bi osigurati 50 novih radnih mjesta. 

Komentirajte prvi

New Report

Close