Sjajna predsezona za Budvansku rivijeru

Autor: Poslovni dnevnik , 27. travanj 2023. u 22:00
U travnju je zabilježen rast poslovnih rezultata od 65 posto u odnosu na prethodnu godinu/Shutterstock

Ovih dana svoja vrata otvara turističko naselje Slovenska plaža.

Hotelska grupa (HG) Budvanska rivijera ostvaruje izvrsne rezultate u predsezoni, priopćeno je iz te kompanije, dodajući da se ovih dana otvara i turističko naselje Slovenska plaža.

“U travnju je zabilježen rast poslovnih rezultata od 65 posto u odnosu na prethodnu godinu, a svibanj je prema najavljenim rezervacijama već 120 posto bolji od prošlogodišnjeg. Ovaj trend rasta nastavit će se iu razdoblju glavne turističke sezone koja je pred nama”, stoji u priopćenju tvrtke.

Ovih dana svoja vrata otvara turističko naselje Slovenska plaža, koje će biti domaćin državnog prvenstva ugostiteljskih radnika Crne Gore, koje tradicionalno organizuje Udruženje kuhara kuhinje Crne Gore.

“Udruga organizira natjecanja u različitim kulinarskim disciplinama, s ciljem afirmacije ugostiteljskih zanimanja, razmjene stručnih znanja i iskustava, te predstavljanja novih tendencija i suvremenih tehnika rada u gastronomiji”, dodaje se u priopćenju. Natjecanje je međunarodnog karaktera, što osiguravaju sudionici iz različitih zemalja svijeta.

Turističko naselje Slovenska plaža ugostit će i karnevalske grupe iz cijelog svijeta koje će sudjelovati na jubilarnom 20. Međunarodnom budvanskom karnevalu koji počinje sutra.

Do sada najveći budvanski karneval okupit će preko tri tisuće sudionika iz deset zemalja svijeta. Nakon karnevala, od 4. do 9. svibnja, Slovenska plaža ugostit će više od tri tisuće studenata, sudionika Medicinijade. 

Komentirajte prvi

New Report

Close