Prva velika regionalna konferencija Poslovnog dnevnika u Beogradu, evo tko nam sve dolazi

Autor: Josipa Ban , 08. lipanj 2022. u 08:00
FOTO: Unsplash/Ilustracija

Bez suradnje nema napretka, a upravo iste, osobito one poslovne, nikada dovoljno u regiji. Kako bi je potaknuli Poslovni dnevnik, jedine dnevne poslovne novine u Hrvatskoj, organiziraju prvu regionalnu konferenciju “Bez predrasuda, samo biznis”. Konferencija će biti održana u Beogradu, u Crowne Plaza Hotelu, 14. 6. 2022.

Tržišta Crne Gore, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i Srbije, tržišta koja zajedno broje više od 13,5 milijuna stanovnika, odnosno potrošača, prirodno su naslonjena jedna na drugu. No koliko koriste povijesnu povezanost? Sa sigurnošću možemo reći – premalo.

Poslovni dnevnik to želi promijeniti. Na prvoj regionalnoj konferenciji stoga planiramo otvoriti dijalog o mogućnostima suradnje, što istu koči, koje su mogućnosti i izazovi.

O svemu tome će, kroz dvije panel diskusije, raspravljati čelnici gospodarskih komora četiriju zemalja, a potom i jedna od najznačajnijih imena poslovne scene u regiji. Svoje će viđenje situacije dati i Emil Tedeschi, predsjednik Uprave Atlantic Grupe.

Poslovni dnevnik želi da ova prva konferencija bude konferencija prilika, konferencija koja će otvoriti suradnju, a potencijalno i pokrenuti zajedničke projekte.

S tim smo ciljem i pokrenuli portale u tri zemlje regije – Srbiji, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji. Portali i naše regionalne vijesti početak su promjena u otkrivanju prilika. Konferencija je nastavak i prilika za konkretne projekte.

Sve detalje o ovoj konferenciji doznajte OVDJE, prijavite se OVDJE.

Komentirajte prvi

organizator
Glavni partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Medijski partner

New Report

Close