Porto Montenegro u partnerstvu s tvrtkom iz Dubaija

Autor: Poslovni dnevnik , 09. listopad 2023. u 06:07
Foto: Shutterstock

Omar Kori, direktor upravljanja imovinom u Nakheelu, rekao je da su oduševljeni partnerstvom s “M-Marinas by Porto Montenegro”.

Tvrtka Nakheel, svjetski lider u razvoju projekata, najavila je ovih dana strateško partnerstvo s tvrtkom Adriatic Marinas, vlasnikom i operaterom jedne od najpopularnijih marina za superjahte u svijetu – Porto Montenegro u Tivtu, priopćeno je iz tivatske tvrtke.

Kao dio partnerstva, Adriatic Marinas će putem svoje platforme za upravljanje marinama “M-Marinas by Porto Montenegro” donijeti svoje visoke standarde upravljanja marinama i stručnost zajednice superjahti kako bi unaprijedili Nakheelove marine smještene u Dubaiju, objasnili su.

“Partneri će odmah započeti s radom na poboljšanjima postojećih marina ‘Palm East’ & ‘Palm West’ te na stvaranju ekskluzivne marine ‘Dubai Islands’, a više detalja o suradnji bit će objavljeno u narednim mjesecima, prema najavi.

Omar Kori, direktor upravljanja imovinom u Nakheelu, rekao je da su oduševljeni partnerstvom s “M-Marinas by Porto Montenegro”, “kako bi dodatno unaprijedili i redefinirali koncept življenja u našim marinama”.

“Partnerstvo naglašava našu predanost podršci Urbanističkog plana – Dubai 2040, u razvoju zdravih zajednica i pozicioniranju Dubaija kao destinacije na obali. Kroz naše partnerstvo s Adriatic Marinas iz Crne Gore, nastavljamo poboljšavati naše usluge usmjerene na kupce i isporučivati ​​vrijednost u svim područjima, dodao je Kori.

David Margason, generalni direktor Porto Montenegra, rekao je da Porto posljednjih 15 godina slijedi svoj cilj stvaranja cjelogodišnjeg koncepta života na jadranskoj obali, “regiji koja je centar jahtinga na Mediteranu”.

“Ovo partnerstvo prepoznaje rezultate te dugoročne predanosti kvaliteti i diferencijaciji u svemu što radimo, te stoga planiramo donijeti eleganciju i ‘joie de vivre’ mediteranske nautičke zajednice koju smo stvorili u Tivtu u srce Nakheelovih marina u Dubaiju, rekao je Margason. Nakheel je dom legendarnih rezidencijalnih kompleksa u Dubaiju, uključujući “Dubai Islands” i “Palm Jumeirah”, podsjećaju iz Adriatic Marinasa.

Komentirajte prvi

New Report

Close