Porto Montenegro u finalu izbora za najbolju marinu na svijetu

Autor: Poslovni dnevnik , 17. srpanj 2023. u 07:00
Foto: Shutterstock

Superyacht Business Awards smatra se prestižnim i priznatim globalnim programom dodjele nagrada.

Marina Porto Montenegro u Tivtu ovih je dana i službeno ušla u uži izbor za ACREW Superyacht Business nagradu, za najbolju marinu za superjahte.

“Ova nagrada visoko je priznanje za najbolju među najboljim marinama na svijetu, što uključuje objekte svjetske klase, uslugu na najvišoj razini i pozitivna iskustva članova posade”, stoji u priopćenju.

Superyacht Business Awards smatra se prestižnim i priznatim globalnim programom dodjele nagrada, pri čemu je ACREW mreža od preko 15.000 kapetana i članova posade koji su pozvani da glasaju za tvrtke za superjahte koje zaslužuju svjetsko priznanje u svom području.

“Nagrada za najbolju marinu za superjahte ističe pobjedničku marinu za pružanje najviših standarda usluge i pogodnosti za kapetane i posade superjahti, zajedno sa svojom spremnošću da pomogne gostima – čime se osigurava udoban i ugodan boravak za sve”, poručili su iz Porto Montenegra.

Pobjednici će biti proglašeni 21. kolovoza, kada se prebroje svi glasovi. Adriatic Marinas, tvrtka koja upravlja Porto Montenegrom lani je prvi put poslovala s višemilijunskom dobiti (47,4 milijuna eura), no to je tek malo popravilo financijsku bilancu tvrtke koja je na kraju 2022. imala ukupni gubitak od 191,4 milijuna eura.

Komentirajte prvi

New Report

Close