Počela gradnja najekskluzivnijeg dijela Porto Montenegra

Autor: Poslovni dnevnik , 28. ožujak 2024. u 07:12
Synchro Yards donosi koncepte luksuza i udobnosti/PD

Synchro Yards, nazvan po bivšem sinkro dizalu i hangaru brodogradilišta, bit će dom za Aeris i IVO Residences, dvije stambene zgrade koje će definirati novi standard luksuza.

Tvrtka Porto Montenegro započela je svoju najekskluzivniju investiciju – izgradnju novog naselja Synchro Yards, koje obećava da će unaprijediti i obogatiti ionako izvrsno iskustvo života u ovom renomiranom kompleksu.

S potpisom poznatog arhitektonskog studija “Woods Bagot”, Synchro Yards donosi revolucionarne koncepte luksuza i udobnosti, po cijenama do 25.000 eura po četvornom metru stana.

Ovaj ambiciozni projekt smješten je u zapadnom dijelu Porto Montenegra, uz morsku obalu na potezu od Mula 3 prema Seljanovu, i obećava da će predstaviti novu dimenziju ekskluzivnog života na obali Crne Gore. Synchro Yards, nazvan po bivšem sinkro dizalu i hangaru brodogradilišta, bit će dom za Aeris i IVO Residences, dvije stambene zgrade koje će definirati novi standard luksuza.

Ovo neće biti samo još jedno stambeno područje – bit će to zajednica koja odiše kreativnošću i kulturom, s bogatim sadržajima kao što su klub na plaži s bazenima i lagunama, prostori za događanja i izvedbe, poznati restorani i butici. Obnovljena zgrada bivšeg brodogradilišta bit će središnji dio Synchro Yardsa, odajući počast industrijskom naslijeđu Porto Montenegra.

Planirani završetak izgradnje ovog ekskluzivnog naselja predviđen je za 2026. godinu, a projekt će obuhvatiti i obnovljenu zgradu stare pilane Arsenal koja će služiti kao Zbirka pomorske baštine Porto Montenegra. Važno je napomenuti da je izgradnja Synchro Yards usklađena s Arsenal State Site Study (DSL) iz 2019., čime se osigurava usklađenost s propisima i očuvanje okoliša.

Unatoč ambicioznosti i izglednim mogućnostima koje donosi, projekt je izazvao i pozornost Specijalnog državnog tužiteljstva koje je prošle godine pokrenulo istragu o planu izgradnje objekata u moru. 

Komentirajte prvi

New Report

Close