Općina Tivat protivi se novim kladionicama

Autor: Poslovni dnevnik , 24. svibanj 2023. u 07:00
Foto: Shutterstock

Komnenović navodi da u strogom centru Tivta postoji više od 50 različitih objekata u kojima se priređuju igre na sreću.

Predsjednik Općine Tivat Željko Komnenović uputio je zahtjev Upravi za igre na sreću, kojom rukovodi vd direktora Andrija Ćetković, da restriktivno pristupi izdavanju novih koncesija priređivačima igara na sreću za otvaranje novih objekata. u općini, posebno u centru grada.

Komnenović je u pismu u koje “Vijesti” imaju uvid naveo da u najužem centru Tivta već postoji veliki broj poslovnih prostora u kojima se priređuju igre na sreću (kladionice i kockarnice) i da se njihov broj ubrzano povećava. posljednjih godina, te da se otvaraju nova kasina, kladionice i kockarnice na nekim od najluksuznijih lokacija u gradu.

Do prije nekoliko godina jedno od najprepoznatljivijih arhitektonskih obilježja Tivta i najluksuznijih domaćih turističkih objekata – restoran “Prova” pretvoren je u elitni klub za igre na sreću “Salon Privee” nakon što ga je HTP “Primorje” prodalo turski investitori. Ovih dana i tivatski biznismen Marko Glavoćić zatvorio je svoj “Majestic” u centru grada, a na tom mjestu uskoro planira otvoriti novi kazino.

Komnenović navodi da u strogom centru Tivta postoji više od 50 različitih objekata u kojima se priređuju igre na sreću, a da samo u ulici u kojoj se nalazi zgrada Općine postoje tri automat kluba i četiri kladionice. 

Komentirajte prvi

New Report

Close