Monteput traži zakupca za benzinske crpke na autocesti Bar-Boljare

Autor: Poslovni dnevnik , 21. rujan 2023. u 07:00
Foto: Shutterstock

Za obje crpke raspisani su pojedinačni natječaji, a ponude se mogu dostaviti do 20. studenoga ove godine.

Monteput je jučer raspisao javni poziv za davanje u dugoročni zakup državne imovine na period od 25 godina za izgradnju dvije benzinske pumpe sa pratećim sadržajima na autoputu Bar-Boljare (dionica Smokovac-Mateševo). s urbanističko-tehničkim uvjetima. Riječ je o nekretninama koje se nalaze u katastarskoj općini Mrke, koja pripada Podgorici.

Za obje crpke raspisani su pojedinačni natječaji, a ponude se mogu dostaviti do 20. studenoga ove godine.

“Od ponuditelja se, između ostalog, očekuje minimalna fiksna cijena zakupnine na godišnjoj razini u iznosu od 66.760 eura uvećana za najmanje pet posto ostvarenog prometa temeljem obavljanja svih djelatnosti na predmetnoj lokaciji., koji će godišnje isplaćivati ​​“Monteputu” i dostaviti Investicijski program, osiguran prihvatljivom bankovnom garancijom, u kojem je precizno navedena struktura i dinamika investicije te planirani izvor potrebnog investicijskog kapitala”, navodi se u javni poziv u koji “Vijesti” imaju uvid.

Sukladno Odluci o visini, načinu i uvjetima plaćanja naknade za korištenje državnih cesta, kako je pojašnjeno, minimalni iznos godišnje naknade za zakup, odnosno korištenje pojedinih dijelova cestovnog pojasa zemljišta za autoceste, brze ceste i dionice koje su dio tih cesta.

Na natječaju mogu sudjelovati sve zainteresirane osobe, uključujući i konzorcije, koji otkupe natječajnu dokumentaciju i potpišu izjavu o povjerljivosti podataka sukladno javnom pozivu. Naknada za otkup natječajne dokumentacije iznosi 8.000 eura i može se otkupiti svaki radni dan od dana objave javnog poziva do 30. listopada ove godine.

Komentirajte prvi

New Report

Close