Luksuzni sadržaji napokon i na crnogorskim skijalištima

Autor: Poslovni dnevnik , 09. siječanj 2024. u 05:28
Hotel je dio planinskog centra Kolašinske doline/PD

Otvoren Swissôtel Resort Kolašin, prvi luksuzni hotel na skijalištu u Crnoj Gori.

Crna Gora i Kolašin dobili su prvi hotel na ski stazama – Swissôtel Resort Kolašin u planinskom centru Kolašinske doline otvorio je svoja vrata gostima u prvim danima 2024. godine kao elegantan spoj luksuza i prirode i ultimativna destinacija za ljubitelje prirode, skijanja i vrhunsko gostoprimstvo.

Smješten u alpskom okruženju planine Bjelasice, 12 kilometara od centra Kolašina, hotel je dio planinskog centra Kolašinske doline, koji obuhvaća dva skijaška sela na teritoriji dva najbolja skijaška centra u zemlji – Kolašin 1450 i Kolašin 1600.

116

smještajnih jedinica imyt će prvi Swissotelov planinski objekt na Balkanu

Vrhunski sadržaji
Oba skijaška centra nude kombiniranu stazu od 45 kilometara iu idućem desetljeću trebala bi biti dio razgranate mreže međusobno povezanih skijaških staza u dužini od 141 kilometar.

Okružen gustom borovom šumom na padinama skijaškog sela K16 Peak, hotel nudi 116 smještajnih jedinica s direktnim pristupom stazi Kolašin 1600, usluge skijaške sobe, dva restorana, bar s kaminom, cigar bar i shopping zona svjetskih skijaških marki. Ovdje gosti mogu uživati ​​u pogledu na skijaške padine i obližnje planinske vrhove iz svojih udobnih soba i apartmana.

“Izniman alpski ambijent oživljavamo s izvrsnim timom koji tradicionalnu gostoljubivost ovih prostora podiže na novu razinu stvarajući personalizirano iskustvo za svakog gosta. Uvjereni smo da će Swissôtel Resort Kolašin oduševiti goste iz bliže i dalje okoline i postati njihovo omiljeno planinsko utočište u skijaškoj sezoni, a još više tokom ljeta”, najavila je Dragana Bećirović, PR&marketing konsultant Kolašin Valleys.

Prvi planinski hotel brenda Swissôtel na Balkanu je posveta ljepoti prirodnog okruženja. Nebrušeni kamen i patinirano drvo glavni su elementi cjelokupnog dizajna. Spoj rustikalnog šarma i moderne udobnosti u interijerima nadopunjuju restaurirani tradicionalni tepisi i stare fotografije sa skijaškim motovima koji odaju počast tradiciji zimskih sportova ovog područja. Iza svakih vrata, profinjeni dizajn interijera u drvu od stropa do poda uvodi goste u atmosferu planinske kolibe luksuzne udobnosti.

Zimska i ljetna sezona
Gosti se mogu uputiti u avanture na otvorenom istražujući ljepote Bjelasice ili Nacionalni park Biogradska gora pod zaštitom UNESCO-a, koji se može pohvaliti jednom od posljednjih prašuma u Europi.

Dok zimski užici uključuju skijanje, snowboarding, zimski rafting, nordijsko skijanje, hodanje na krpljama i motornim sanjkama, ljeto je savršeno za planinarenje, brdski biciklizam, rafting, ribolov, kajak, jahanje, quad safari, speleologiju, botaničke ture ili jednostavno opuštanje u planini. Sunce.

Kolašin uživa besprijekornu povezanost sa crnogorskom obalom Jadrana, susjednim zemljama i širom regijom. Mreža autocesta koje se brzo razvijaju omogućuje iznimnu dostupnost. Novoizgrađena autocesta koja povezuje Kolašin s Podgoricom povećava udobnost putovanja, a blizina zračne luke Podgorica, udaljene samo 40 minuta autoputom, osigurava pristup glavnim europskim destinacijama.

Komentirajte prvi

New Report

Close