LNG Alliance zanimaju energetski projekti u Crnoj Gori

Autor: Poslovni dnevnik , 19. svibanj 2022. u 07:00
Ervin Ibrahimović, potpredsjednik Vlade i ministar kapitalnih investicija/www.gov.me

Potpredsjednik Vlade i ministar kapitalnih investicija Ervin Ibrahimović pozvao ih je da započnu sljedeću fazu razgovora kako bi se suradnja konkretizirala.

Kompanija za investicije i razvojne projekte LNG Alliance, koja već posluje u Crnoj Gori, zainteresirana je za ulaganja u velike energetske infrastrukturne projekte, navodi Radio i televizija Crne Gore (RTCG).

Potpredsjednik Vlade i ministar kapitalnih investicija Ervin Ibrahimović pozvao ih je da započnu sljedeću fazu razgovora kako bi se suradnja konkretizirala, dodaje RTCG.

Potpredsjednik Ibrahimović jučer se sastao s potpredsjednikom korporacije za investicije i razvojne projekte LNG Alliancea, Dhananjay Kumar Dasom.

“U otvorenom razgovoru, potpredsjednik korporacije LNG Alliance, koja je već prisutna na crnogorskom tržištu, a zainteresirana je za ulaganja u crnogorske infrastrukturne projekte, potpredsjedniku Vlade je izložio djelokrug aktivnosti svoje kompanije”, navodi se u priopćenju Ministarstva kapitalnih investicija.

Kao jedan od prioriteta, u ovoj fazi razgovora s ministrom kapitalnih investicija Ibrahimovićem, potpredsjednik korporacije LNG Alliance Das istaknuo je rastući obim aktivnosti na području ulaganja u velike energetske infrastrukturne projekte i naglasio zainteresiranost i moguću suradnju na nekom od ključnih projekata prvenstveno u tom sektoru.

Ministar Ibrahimović poručio je kako je energetska stabilnost cilj svake vlade u svijetu, naročito u vremenima zdravstvene i ekonomske krize kojima smo svjedoci i da je priča o partnerstvu s renomiranim kompanijama dočekana s velikom afirmacijom za daljnje razgovore.

“Ibrahimović je izrazio spremnost za što skoriji nastavak razgovora i pozvao potpredsjednika kompanije LNG Alliance da, nakon inicijalnog sastanka, započnu narednu fazu razgovora kako bi se suradnja s kredibilnim i pouzdanim partnerom na obostrano zadovoljstvo konkretizirala”, zaključuje se u priopćenju Ministarstva kapitalnih investicija.

Komentirajte prvi

New Report

Close