Još jedan avion u floti Air Montenegra za ljeto

Autor: Poslovni dnevnik , 22. veljača 2024. u 05:55
Foto: Shutterstock

Air Montenegro je u listopadu prošle godine potpisao ugovor o najmu zrakoplova A320 s hrvatskom aviokompanijom Trade Air.

Crnogorski nacionalni zračni prijevoznik Air Montenegro potpisao je ovih dana ugovor o najmu zrakoplova Embraer E190 s ukrajinskom tvrtkom Windrose, s ciljem daljnjeg proširenja flote za ovogodišnju ljetnu sezonu.

Stoga će flotu Air Montenegra tijekom ljetne sezone, osim dva vlastita zrakoplova Embraer E195 i iznajmljenog Airbusa A320, činiti i iznajmljeni Embraer E190. Air Montenegro je u listopadu prošle godine potpisao ugovor o najmu zrakoplova A320 s hrvatskom aviokompanijom Trade Air.

“Windrose je avioprijevoznik koji primarno pruža ACMI i čarter usluge, a prema ugovoru između Air Montenegro i tog prijevoznika, avion E190 iznajmljuje se po principu wet lease-a, odnosno s posadom”, navodi se u priopćenju.

Kako su podsjetili, Air Montenegro je i prošle godine surađivao s ukrajinskom kompanijom, a tokom ovogodišnje ljetne sezone E190, u dvostrukoj konfiguraciji – biznis i ekonomska klasa, bit će angažiran u periodu od 1. travnja do 31. listopada.

Dodatni avioni omogućavaju Air Montenegro da proširi svoju mrežu destinacija i omogući veći broj letova, kako bi zadovoljio potrebe putnika tijekom ljetne sezone, navodi se u priopćenju.

Ovim korakom avioprijevoznik nastoji svim svojim putnicima osigurati visoku razinu usluge tijekom putovanja i odgovoriti na povećanu potražnju tijekom ljeta. Uz dodatne resurse, Air Montenegro ostaje predan pružanju pouzdane i učinkovite usluge, uz nastavak unapređenja ponude i širenja prisutnosti na tržištu zračnog prijevoza, zaključuje se u priopćenju. 

Komentirajte prvi

New Report

Close