Gradit će se kondo hotel s pet zvjezdica: Imat će tri podzemne etaže, prizemlje, polukat i osam etaža

Autor: Poslovni.hr , 08. veljača 2024. u 07:00
Foto: Shutterstock

Poseban segment arhitektonskog oblikovanja interijera i komunikacija unutar zgrade čine galerijski hodnici.

U samom centru Budve planirana je izgradnja apartmanskog hotela s pet zvjezdica. Imat će tri podzemne etaže, prizemlje, polukat i osam etaža. Vidljivo je to iz zahtjeva za odlučivanje o potrebi izrade Elaborata procjene utjecaja na okoliš koji su investitori, više fizičkih osoba, podnijeli Agenciji za zaštitu okoliša. Kako je vidljivo u planu, na lokaciji je predviđena gradnja zgrade s ukupno 56 smještajnih jedinica – devet apartmana i 47 soba. Izgradnja hotela planirana je na lokaciji omeđenoj ulicama Mila Milunovića, Mediteranskom i Slovenskom obalom. U suterenskim etažama zgrade planirana je izgradnja garaže, a ukupno će biti 36 parkirnih mjesta, od kojih su tri za osobe smanjene pokretljivosti i za osobe s invaliditetom. Kada je riječ o uređenju prostora, u prizemlju je predviđeno ukupno 207,78 m2 slobodnih zelenih površina na parceli. Također je osigurana značajnija zastupljenost zelenila na krovu zgrade, kao i na etažama, gdje se planira ozeleniti dijelove terasa.

– Poseban segment arhitektonskog oblikovanja interijera i komunikacija unutar zgrade čine galerijski hodnici koji tvore zelene atrije na ploči iznad prizemlja površine 22,96 m2 u zatvorenom prostoru, dok su na tipskim etažama tu su i atrijevi sa zelenilom na oba kraja hodnika – stoji u projektu.

Kako je pojašnjeno, količina zelenila na objektu iznosi 617,61 m2, dok je ukupna površina zelenila u prizemlju i objektu 825,39 m2. Dokument će biti na javnom uvidu do 13. veljače.

Komentirajte prvi

New Report

Close