Crnogorski Telekom: Cijela dobit ide za dividendu

Autor: Poslovni.hr , 12. lipanj 2023. u 06:59
foto: unsplash

Za neovisnog revizora za ovu godinu izabran je Deloitte te je usvojena politika nagrađivanja.

Cjelokupna prošlogodišnja neto dobit Crnogorskog Telekoma u iznosu od 2,35 milijuna eura, odnosno pet centi bruto po dionici, bit će isplaćena dioničarima na ime dividende, odlučeno je na Skupština dioničara. Dioničari su usvojili i financijsko i poslovno izvješće za prošlu godinu. Za neovisnog revizora za ovu godinu izabran je Deloitte te je usvojena politika nagrađivanja. Izabrano je i novi Upravni odbor koje će činiti Siniša Đuranović kao predsjednik tog tijela, Marc Stehle, Matija Kovačević, te Christoph Schon i Tripko Krgović kao nezavisni direktori.

Crnogorski Telekom, prema riječima izvršnog direktora Stjepana Udovičića, već drugu godinu zaredom pokazuje sposobnost komercijalnog rasta i tehnološkog razvoja na malom i visoko konkurentnom tržištu Crne Gore. “Tim Crnogorskog Telekoma uvijek je imao energije i snage da realizira te ambiciozne ciljeve, a bilo je potrebno samo da cijela organizacija vjeruje da se sve može postići ako smo spremni otići korak dalje od drugih u planiranju i realizaciji. planovi.”

U bogatstvu postojećih i novih tehnologija, u Telekomu želimo razvijati kulturu u kojoj je poželjno svakodnevno istraživati ​​nove teritorije mogućeg i novih alata, biti pioniri u razvoju, digitalizaciji, marketingu i prodaji. Moderan i agilan. Da natjeramo druge da nas slijede, umjesto da traže utabanu stazu. Što smo, vjerujem, uspješno započeli”, rekao je Udovičić.

Komentirajte prvi

New Report

Close