Crna Gora sve popularnija destinacija za poslovna putovanja

Autor: Poslovni dnevnik , 16. svibanj 2024. u 22:00
Foto: Pixabay

Primjetno je da je potražnja sve veća i da je Crna Gora sve popularnija.

Crnogorski kongresni ured (MCB) pri Nacionalnoj turističkoj organizaciji Crne Gore, u suradnji s Privrednom komorom Crne Gore, predstavlja ponudu destinacija za poslovna putovanja na sajmu IMEX 2024, koji se održava od 14.-16. svibnja u Frankfurtu.

Direktorica MCB-a Aleksandra Maksimović kazala je da su posvećeni jačanju kapaciteta za razvoj poslovnog turizma i promociji Crne Gore kao atraktivne destinacije za organizaciju različitih poslovnih događaja.

“Zajedno s Privrednom komorom Crne Gore, članovima MCB, predstavnicima turističkih agencija, hotela s konferencijskim sadržajima i lokalnom turističkom organizacijom Budve, i ove godine sudjelujemo na jednom od najvećih specijaliziranih kongresnih sajmova u Europi IMEX, koji predstavlja priliku za upoznavanje profesionalnih organizatora događanja iz cijelog svijeta te daljnje pozicioniranje destinacije na karti poslovnog turizma.

Primjetno je da je potražnja sve veća i da je Crna Gora sve popularnija, te očekujemo da će sudjelovanje na sajmu rezultirati većim brojem poslovnih događanja, istaknula je Maksimović. 

Komentirajte prvi

New Report

Close