Crna Gora prva u svijetu dobila Viber pretplatničku uslugu

Autor: Poslovni dnevnik , 21. travanj 2023. u 06:11
Za samo 1,99 USD mjesečno, Viber Plus pretplatnici imat će pristup dodatnoj vrijednosti/Shutterstock

Korisnici iz Crne Gore koji odluče pretplatiti se na Viber Plus prvi će u svijetu imati priliku aktivirati nove i uzbudljive usluge i funkcionalnosti – dostupne isključivo članovima pretplatničkog kluba.

Crna Gora je prva zemlja u svijetu koju je Rakuten Viber – globalni lider u privatnoj i sigurnoj razmjeni poruka i glasovnoj komunikaciji – odabrao da svoju premium uslugu pretplate učini dostupnom svojim korisnicima.

Korisnici iz Crne Gore koji odluče pretplatiti se na Viber Plus prvi će u svijetu imati priliku aktivirati nove i uzbudljive usluge i funkcionalnosti – dostupne isključivo članovima pretplatničkog kluba. Naravno, sve ostale standardne i do sada svakodnevno korištene usluge i funkcionalnosti Viber aplikacije ostat će besplatne za sve korisnike diljem svijeta.

Za samo 1,99 USD mjesečno, Viber Plus pretplatnici imat će pristup dodatnoj vrijednosti nove funkcionalnosti koju aplikacija nudi.

Ova će usluga biti dostupna u fazama u ciljanim regijama svijeta – počevši od Crne Gore, Češke, Švicarske, Kuvajta i Australije.

Dodatne funkcionalnosti Viber Plusa već su u fazi razvoja i uskoro će biti predstavljene. Sve trenutno dostupne usluge i funkcionalnosti na Viber aplikaciji ostat će besplatne za sve standardne korisnike Vibera.

Komentirajte prvi

New Report

Close