Budvanska rivijera očekuje dobru posezonu

Autor: Poslovni dnevnik , 11. rujan 2023. u 07:00
Foto: Shutterstock

HG Budvanska rivijera također je istaknula činjenicu da je tijekom svih prethodnih mjeseci zabilježen pojedinačni porast fizičkog obima prometa u odnosu na pokazatelje iz prošlogodišnje sezone.

U Hotelskoj grupi Budvanska rivijera (HG) u posezoni, prema količini uknjiženih aranžmana, očekuju pozitivne poslovne rezultate.

Nakon globalne zdravstvene krize i funkcioniranja turističke industrije u otežanim okolnostima globalne nestabilnosti, ova godina veliki je povratak HG Budvanske rivijere na turističku scenu destinacije, poručuju iz kompanije.

Nakon razdoblja visoke sezone, u kojoj je HG Budvanska rivijera ostvarila gotovo 185 tisuća noćenja – promatrano za mjesece srpanj i kolovoz te ukupno 330,58 tisuća noćenja za osam mjeseci poslovanja, fizički obujam prometa porastao je za 35 posto u odnosu na na prošlogodišnju sezonu.

“Početak rujna obilježio je i lagani ulazak u posezonu, od koje se, sudeći prema količini rezerviranih aranžmana, također očekuju pozitivni poslovni rezultati”, poručuju iz tvrtke.

Uz najavljenih 70.000 noćenja za rujan kroz niz MICE aranžmana, konačni podaci trebali bi pokazati rast fizičkih pokazatelja od 54 posto u odnosu na usporedno razdoblje prošle godine.

“Ovo je još jedna potvrda prepoznatljivog brenda HG Budvanska rivijera, koja će u postsezonskom periodu biti domaćin brojnim grupnim aranžmanima i događanjima međunarodnog karaktera”, dodaje se u priopćenju.

Turistička tržišta koja se nalaze u evidenciji dolazaka za rujan su raznolika i odnose se na emitivne zone Francuske, Mađarske, Turske, Srbije, Slovenije, Velike Britanije, Rumunjske, Izraela, Egipta, Poljske, Austrije, Njemačke.

HG Budvanska rivijera također je istaknula činjenicu da je tijekom svih prethodnih mjeseci zabilježen pojedinačni porast fizičkog obima prometa u odnosu na pokazatelje iz prošlogodišnje sezone.

Komentirajte prvi

New Report

Close