Beč i Tivat po prvi put povezani izravnom zračnom linijom

Autor: Poslovni dnevnik , 16. svibanj 2023. u 07:00
Foto: SHUTTERSTOCK

Letovi su najavljeni tri puta tjedno do kraja listopada.

Beč i Tivat od svibnja su prvi put povezani direktnom linijom austrijske nacionalne aviokompanije Austrian Airlines. Letovi su najavljeni tri puta tjedno do kraja listopada, priopćeno je iz Turističke organizacije Tivat.

Svečanom dočeku prvih putnika iz Beča prisustvovali su predsjednik Upravnog odbora Aerodroma Crne Gore Eldin Dobardžić, izvršni direktor, Vladan Drašković, član UO Slavko Vukčević, direktor Aerodroma Tivat, Vladimir Praščević, direktor Tivat turizma organizacije, Nina Lakičević, predstavnici Nacionalne turističke organizacije i kolege iz austrijske tvrtke.

“Važnost otvaranja te linije nadilazi neposredne koristi, s obzirom da je Austrian Airlines dio najveće europske mreže zračnih prijevoznika, Lufthansa Group, kao i da je član prve globalne mreže međunarodnih zračnih prijevoznika, Star. Saveza”, stoji u priopćenju.

Predstavnica Lufthansa grupe za Crnu Goru i Srbiju Katarina Bailla kazala je da otvaranje nove linije od Beča do Tivta dokazuje da je Crna Gora važno tržište za tvrtku.

“Kao rezultat velike potražnje za putovanjima u Crnu Goru, Austrian Airlines je odgovorio ponudom od tri leta tjedno na relaciji Beč – Tivat. Uz dvije dnevne rotacije na liniji Beč-Podgorica, Austrian Airlines će imati ukupno 17 tjednih rotacija za Crnu Goru”, rekla je Bailla.

Komentirajte prvi

New Report

Close