Air Montenegro povećava broj letova iz Tivta za Beograd

Autor: Poslovni dnevnik , 02. siječanj 2024. u 07:11
Foto: Shutterstock

Već od 14. lipnja “Air Montenegro” će imati 24 tjedne rotacije između Tivta i Beograda.

Air Montenegro najavio je da će sljedeće godine značajno povećati broj letova na jednoj od svojih najprofitabilnijih i najprometnijih linija između Tivta i Beograda.

Tako će od početka travnja “Air Montenegro” na toj liniji imati četrnaest letova tjedno, odnosno dva dnevno, umjesto prošlogodišnjih devet letova tjedno u travnju. Od 2. lipnja broj tjednih letova povećava se na 17, uz dodatak trećeg dnevnog leta utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

Već od 14. lipnja “Air Montenegro” će imati 24 tjedne rotacije između Tivta i Beograda, jer će letjeti najmanje tri puta dnevno, dok će utorkom, četvrtkom i nedjeljom njihovi zrakoplovi imati četiri dnevne rotacije između Tivta i Brograda.

To znači da će iduće godine Air Montenegro u špici sezone imati sedam letova tjedno između Tivta i Beograda više nego što je to bio slučaj prošle godine kada je kompanija imala 17 rotacija tjedno.

Iako se radi o značajnom povećanju frekvencija, to neće biti dovoljno da Air Montenegro stigne Air Serbia na liniji za Tivat, koja je prošle godine u špici sezone na ovoj liniji imala i do 40 tjednih rotacija, koliko je očekuje se sljedećeg ljeta.

Nakon uspješne ljetne sezone, nacionalni avioprijevoznik zimsku sezonu dočekuje otvaranjem nove linije i više nego udvostručenim povećanjem broja destinacija u odnosu na broj destinacija tijekom zimske sezone 2022.

Kako je najavljeno iz kompanije, Air Montenegro će ove zime letjeti na pet destinacija, iz Podgorice za Beograd, Zurich, Istanbul, Ljubljanu i Rim, kao i iz Tivta za Beograd i Istanbul.

– Prvi put kompanija će letjeti za Rim tijekom zimske sezone 2024. godine. Točnije, Air Montenegro će od 15. prosinca započeti redovne letove za Rim, a promet će se odvijati dva puta tjedno – svakog ponedjeljka i petka – navodi se u priopćenju.

Komentirajte prvi

New Report

Close